Julhälsning från farmen 1 comment


Hej Månskensfarmens vänner,

Som ni märker är det rätt tyst på bloggen – vi har tagit en liten “kreativ paus” här på sidan. De som vill följa Jeanettes framfart även när bloggen vilar sig kan med fördel titta in på Instagram där hon är riktigt aktiv.

För övrigt kan vi meddela att farmen som vanligt sjuder av liv och rörelse. Djuren plaskar runt i den typiska skånska vintern, som hemma hos oss kännetecknas av vattenpölar, horisontellt regn och rejält med gegga. Detta hindrar ingalunda djuren eller människorna som bor här från att njuta av varje dag. 🙂

Avslutar denna hälsning med en bild på katten Lex, ett av de senaste tillskotten här hemma. Lex, hans bror Diesel och alla vi andra på Månskensfarmen önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Julhälsning från farmen