Tur i skogen 1 comment


Igår var Björn och jag ute i skogen. Åh, så jag saknat skogen sen vi flyttat hit. Vi har en del skog här också men det är svårt att bara gå ut i en helt okänd skog. Där vi bodde innan hade vi flera skogar på nära håll som vi kände utan och innan. Men nu kom vi iväg igår och det var jättemysigt! Zero var med så klart och for omkring som en tok. Han hade också saknat skogen. Han sprang kors och tvärs, upp och ner, badade i alla diken han kunde hitta och var bara lycklig! När vi väl kom hem ställde jag honom i duschen och jag fick shamponera honom två gånger innan vattnet som rann av honom väl var rent och inte kolsvart. Men det var det värt! Härligt att se honom så lycklig.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Tur i skogen

  • Susanna Ljungberg

    Hej fina Instagramvän ❤
    Idag kikade jag in här för första gången. Googlade på Saroten och fibromyalgi och hamnade här hos dig. Har en trött-dag idag och ligger i soffan och tittar på Malou efter tio. Ska försöka orka ut och snickra lite odlingslådor till min tunnel på eftermiddagen men vi får se hur det blir med det.
    Visst är det härligt i skogen? Dofterna, suset, känslan av harmoni och lugn. Ljuvligt. Kram ❤