Månskensfarmens kosläpp ♥


I lördags var det marknad här i Höganäs. Då var leksaksaffären öppen och jag jobbade hela dagen. Vi hade många kunder och fullt ös hela dagen. En otroligt rolig dag i butiken med massor med glada kunder! Det var riktigt fint väder, trots att de lovat regn. Roligt för alla knallar som hade sina stånd.

Medan jag jobbade hade Björn kosläpp! Tindra och Saga har inte varit ute i hagen tidigare så det var en stor upplevelse för dom. Tindra hade sprungit ut mer eller mindre på en gång, medan Saga hade fått en hel del hjälp på traven. Väl ute hade de galopperat runt i hagen och fått tokryck! Härligt med frihet! ♥ När jag kom hem och ville fota dom vände dom rumpan åt mig och var inte alls sugna på att posera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *