Gosingar


Häromdagen kom jag ut bakom stallet och hittade de elva större ällingarna som låg och vilade i gräset. Tillsammans med Herr Gräsand… (!?)… Han är ensam nu för jag tror hans damer ligger på ägg eller fått ungar. Så han kommer själv nu. Jag har hittat honom inne i stallet ett par gånger tillsammans med hönsen och nu alltså tillsammans med ällingarna. Vi pratade lite och jag sa till honom att han gärna får bo här och sova inne i stallet om han vill. Får se vad han bestämmer sig för. 😉 ♥

En av de sista dagarna innan lammen fick gå ut hade jag och Benjamin en riktig gosstund. Han skulle pussas hela tiden och gnaga på min mössa och jacka. På lammspråk är det riktiga kärleksförklaringar. Så jättemysigt hade vi! ♥ Kommer sakna dessa stunder i spiltan. Det blir alltid lite annorlunda när de väl gått ut. De är inte lika gosvänliga. Men snart kommer nya lamm! ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *