Glad Påsk! ♥ 1 comment


Den här veckan har Björn varit i Taiwan. Han kom hem sent torsdag kväll. Alltid härligt när han kommer hem igen!

I veckan har jag jobbat tre pass i leksaksaffären. Åh, det är jätteroligt! Det har varit fullt ös denna vecka när det varit påsklov och många barn hemma i stan. Många föräldrar och mor- och farföräldrar har också varit på jakt efter sockerfria påskpresenter. Sen har vi fått in massor med nya varor.

Sonen och jag har byggt ihop en garderob han köpt. En hörngarderob med gott om plats för alla hans kläder. Jag är riktigt stolt och imponerad att vi fick ihop den. Vi bor i ett gammalt hus som inte har direkt raka väggar och golv. Att få alla delar att vara i våg och sen få ihop dom till en enhet var lite meckigt. Sen att borra hål för ihopsättning och för handtag är en utmaning när man aldrig gjort det. Men det gick bra och  nu har han en garderob.

Jag har fållat mina handdukar, min löpare och min stora duk! Det har tagit emot att sätta saxen i tyget kan jag lova. Men till slut samlade jag mod och nu är det gjort. Jag har fållat på maskin. Jag vet att det är ett BIG-NO-NO för många som väver. Helst ska man fålla för hand. Men jag bestämde mig för att göra det på maskin ändå, och nu är det gjort! 😉 Bättre att få det gjort än att de ligger i skåpet och väntar på att jag ska ta mig för att fålla för hand. Jag är jätteglad och nöjd. ♥

Nu när uterummet går att använda håller jag på att bygga pussel. Jätteroligt! Och jag har hjälp! Tur…

I eftermiddag ska vi hem till Björns föräldrar på påskmiddag. Ska bli jättemysigt! Björn och svärfar är för tillfället iväg och köper virke till ett nytt fårhus. Själv håller jag på att städa lite. Det är fällningsperiod nu och Poker och Zero lämnar hår precis överallt. Helt galet…. Men då är det skönt när det är borta!

Vi alla här på Månskensfarmen önskar er alla en fin, lugn, glad Påsk!!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Glad Påsk! ♥