Höna-pöna 1 comment


En av hönorna i hönshuset råkade lite illa ut och dom andra var på henne. Varför det blir så har jag ingen aning om men har de väl börjat picka och hacka så ger dom sig inte. Hon var så stressad när jag lyfte upp henne. Hon blödde lite på huvudet och skrek i dödsångest. Höns som skriker är en mycket obehaglig upplevelse. Men hon lugnade sig snabbt och kröp ihop i min famn. Så hon fick flytta in i en spilta i stallet där hon fick återhämta sig ett par dagar. Igår öppnade jag upp och hon smet ut. Nu verkar hon ha bosatt sig hos hönsen i stallet. I morse tog jag det här fotot där hon står i mitten av sina nya vänner. Det värmde i hjärtat kan jag lova! ♥ Hon är den i mitten av bilden till vänster.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Höna-pöna