Min trogne följeslagare Gizzmo


Alltid när jag är ute har jag Zero med mig. Förutom honom hänger alltid Gizzmo med också. ♥ Han är så fin. Jag är ofta lite less på honom för han är överallt, hela tiden. Öppnar man bilen hoppar han in, ska fåren ha vatten då ska Gizzmo med in och ställa till oreda i fårspiltan, ska jag in i förrådet får jag alltid kolla så han inte är instängd, är ytterdörren öppen mer än två sekunder så smiter han in… Så jag har varit less på honom ibland. Men framför allt så är han ju helt underbar! Han bodde här innan oss och adopterade oss i stort sett omgående. Han blir elva i år så han är ingen ungdom. Han har nog gjort av med en 20-30 liv redan… Alltid glad, kelen och nyfiken. Och en duktig jägare!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *