Målarverkstad


Idag har jag förvandlat mitt pysselrum till målarverkstad! Jag ska måla om våra innedörrar vi har på övervåningen.

Så här ligger det till… Jag har önskat att måla om vår hemska trappa sen vi flyttade hit. Den är lackad och det har känts som ett tokstort projekt. Nu blev jag tipsad av en Instagram-kompis att det fanns en färg som inte kräver att man slipar eller gör annat förarbete. Jag var i kontakt med butiken hon köpt från och hon bekräftade att detta stämmer – INGET FÖRARBETE KRÄVS!! Kan ju säga att Björn är mycket skeptisk men gick med på att testa detta om 1) jag målar och 2) jag gör om ifall detta blir dåligt! Deal!!

Så jag börjar med dörrarna. Hittills känns det kanon! Så håll nu tummarna för mig och min målning är ni snälla. Jag kommer att få höra detta till döddagar annars kan jag lova… 😀

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *