Rymmar-grisar, kalkoner, nya vänner och tjurig katt 2 comments


Härom dagen hade vi strömlöst i en del av elstängslet runt grisarna. Det hade Gandalf märkt och jag hittade honom glatt bökande i gräsmattan… Som tur är fick jag in honom snabbt. Lite mat gjorde susen. Sen kom min käre svärfar och hjälpte mig få till elen igen. Drama på farmen! 🙂

Kalkonungarna är nu nästan fullstora. Som det verkar har vi nu tre tuppar och fyra hönor. De håller sams största delen av tiden, och vi håller tummarna för att det håller i sig. På bilden nedan är Herr och Fru Kalkon. De bor tillsammans med hönsen i hönshuset. På kvällen sover dom antingen uppe på takbjälkarna, eller ligger bland hönsen uppe på redet och eller ligger på golvet.

Igår klippte vi klövarna på getterna. De fick springa runt i stallet lite när de ändå var fria. Vi släppte in Zero så de fick hälsa på varandra. Det gick jättebra faktiskt. Alla tre gillar kornkross så de åt mer än pratade med varandra.

För alla som inte är kattmänniskor kan jag berätta att denna bild visar en mycket missnöjd katt. Poker sitter med ryggen åt oss, viftar på svansspetsen och har irriterade öron. Den lille stackaren fick inte slicka i smörpaketet, äta av osten eller ens få en bit skinka. Stackars liten. ♥♥♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Rymmar-grisar, kalkoner, nya vänner och tjurig katt

  • Ann Sofie Ludvigsson

    Men Gandalf då. Vi som trodde att vi bara sålde väluppfostrade grisar😊.
    Ni får ändå klappa om honom från oss.
    Är det kultingar på gång tro?
    Hälsningar från Bokebacken