Gammal krokodil och klotter på farmen 4 comments


I veckan var jag på Loppan (loppis i Höganäs) och köpte dessa byxor för inga pengar. De kommentarer jag fick när jag visade dom var “gammal krokodil” och “leopardtantsvarning”. Jag frågade på Instagram vad folk tyckte och den allra största delen tycker att dom är fina. Så dom är nu tvättade och ligger i garderoben och väntar på att eventuellt användas. Vad tycker ni? Ja eller nej?

När man är vuxen FÅR man rita på väggen q2ysl9d. Åtminstone när man vet att man ska måla om inom ganska kort. Jag roade mig härom dagen. Den är inte helt klar, men jag gillar den. Sned och inte perfekt men väldigt äkta. Plus att det är sant – man kan inte ha bättre familj än jag! ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Gammal krokodil och klotter på farmen