Vårtecken 2 comments


Idag är det den 22 januari och nu är våren här! Läste i tidningen att Skåne kunde “bli snuvad på vinter” i år. Blir det ingen köldknäpp nu så kommer våren. Så himla synd….NOT!! Jag är ingen vintermänniska och jag längtar efter våren. Extra glad blev jag då jag såg dessa vintergäck i rabatten!! Yes! ♥♥♥

Mindre kul vårtecken hittade jag i fredags… denna gigantiska spindel satt i gardinen i vardagsrummet. Alltså jag har inte så mycket emot spindlar men inte inne! Jag försökte samla mod och ta ut den med papper, men det gick bara inte. Den var för stor… så det blev dammsugaren… Sen fick jag dels dåligt samvete för stackars spindeln… dels var jag rädd att den skulle komma ur dammsugaren och hämnas… hehe…


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Vårtecken