Framsteg


Nu har två veckor av det nya året gått. Jag har inte ätit godis, jag har promenerat nästan varje dag och jag har tagit en liten stilla stund nästan varje dag. Till frukost har jag ätit havregrynsgröt de allra flesta dagar. Vi har ätit mycket grönsaker. På kvällarna när jag är godissugen har jag ätit frukt, russin och mandlar. Jag tycker det är jättegott och det funkar mot sötsuget. Jag som är en riktig godisråtta och kan äta påsvis, är riktigt stolt över att jag hållit mig från godis nu. Även om jag inte går upp i vikt så mår man inte bra av att stoppa i sig så mycket som jag gjort. Dessa saker jag nu avstått och sånt som jag tillfört till mitt liv har gjort att min mage funkar igen! Jag har inte ont i magen, jag kan gå på toa och det ser inte ut som att jag är i sjunde månaden. Jag har IBS med allt vad det innebär och att ha en mage som funkar är helt underbart! Jag har lite mer energi, min ork och kraft räcker lite längre och jag tycker jag har lite mer fokus. När man har en utmattad hjärna krävs det ganska lite för att den helt enkelt gör ett tvärstopp och allt blir gröt och dimma. Nu har jag klarat mig från dessa tvärstopp och jag tycker att min lilla stilla stund ger mig återhämtning. Saker är på gång! Sakta men säkert! Jag är mycket glad och tacksam över detta och ska fortsätta på denna väg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *