18-åring och USA-resa


I onsdags blev min lille bebis 18 år. ♥ Hur kan det komma sig att han redan är myndig? Märkligt. För 18 år sen föddes han och var 49 cm lång och vägde 3325 gram. Idag är han nästan 1,90 och har 45 i skor. Kontraster helt klart.

Vi uppvaktade honom på morgonen och gav honom lite presenter. Sen åkte Björn iväg till USA. Lite tråkigt att det blev just den dagen men det kan man inte alltid styra över. Björn har varit i Los Angeles och kommer äntligen hem igen ikväll. Jag ska be honom att skriva ett inlägg och visa alla fina bilder han tagit. Bland annat skickade han denna bild på Charlie Sheens stjärna!

Ikväll ska vi äta något gott och fira att Björn är hemma och att sonen har fyllt år. Jag gillar när min flock är samlad, så jag ser verkligen fram emot att få hem honom igen! ♥♥♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *