2016/2017 2 comments


God fortsättning på det nya året! Hoppas ni alla hade en fin nyårsafton. ♥ Det hade vi. På dagen fixade och donade vi lite här och var här hemma. I lugnt tempo och bara det vi ville typ. Eller nja… jag ägnade viss tid åt detta tvättberg. Hur är det möjligt att vi tre kan dra ner så mycket tvätt?? I och för sig är det lakan och handdukar med och jag har inte tvättat på en vecka, men ÄNDÅ!

På kvällen bestämde sig sonen för att vara hemma, vilket vi var glad för. Det var blåsigt och kallt ute och som hönsmamma tycker jag det är jobbigt när han är ute såna kvällar som nyårsafton. Det händer så mycket och det är så mycket tokar ute. Vi värmde upp uterummet och satt där och åt. Björn bjöd på ryggbiff, potatis och hemgjord bearnaisesås! Mycket gott!

Eftersom han gjort sås fanns det äggvitor kvar så jag gjorde maränger. Eftersom jag är så kvällstrött stoppade jag mig full av maränger och kaffe och var uppe till efter tolvslaget. Yay! Från uterummet har vi en fin utsikt ner över Väsby och Höganäs så vi såg massor av fyrverkerier. Vi skjuter inga egna pga våra djur. Zero och Poker är inte rädda men det känns onödigt att stressa alla ute i stallet. Vi är inte så värst intresserade av fyrverkerier heller om jag ska vara ärlig. Fint att se på håll, men personligen kan man strunta i dom. Tänk alla som flytt kriget och genomlever dessa dagar med fyrverkerier. Det kan inte vara lätt. ♥

Ett av mina nyårslöften är att hitta en lugn stund. Jag har hittat en app som heter Daily Calm där man kan hitta meditationer och även sömn-hjälp. Jag har testat en meditation idag som fokuserade på andningen. En kort meditation på 9 minuter. Bra början. Jag tror att det är en bra app. Gratis. På engelska i och för sig, men enkel och tydlig.  Så hittills kan jag rekommendera den.

I


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “2016/2017

  • Gisela

    Hoppas året blir bra för dej o din familj. Djuren inräknade.
    Jag kollade “daily calm”, men du har en padda (Mac)? På plattan(android) hittade jag inte den, men en del andra sidor jag ska kolla.

    Ha det gott,