Fix i veckan 2 comments


I veckan har jag fixat lite i vadagsrummet. Vi har en Eketorp-soffa från IKEA. Jag älskar den! När vi köpte den köpte jag till extra överdrag. Det mörkgrå som var på från början var helt luggslitet nu efter Zeros tassar (trots filtar..) så nu har jag bytt och kastat det gamla. Jätteskönt! Jag har även kastat ut en massa gamla filtar och bytt tavlor på tavelhyllorna. Nu är jag nöjd!

img_20161213_141127

I quiltgruppen jag är med i håller jag på med en väska. Jag är lite ivrig att bli klar med den så jag har pifflat lite med den även hemma. Tror att den kommer bli fin. Har jeanstyg som en kant runt. Det är rätt tungt att sy igenom, men jag älskar jeanstyg så jag tror och hoppas det blir både fint och hållbart. img_20161215_172122-1

Jag är ganska dålig på julfixande. Måste erkänna att julen är lite jobbig för mig. Men jag kämpar på och försöker återerövra julen och julstämningen. Och för varje år går det lite bättre. Nå vidare pynt har inte kommit upp i år men vår tomtearmé står på plats i alla fall! 🙂 Sen älskar jag julen när den väl är här. Har svårt för detta innan och alla krav och påtvingade saker. Sen är julen alltid förknippad med dåligt samvete för mig – en känsla som borde avskaffas. I år har jag sagt till mig själv att det inte går att klona mig och vara överallt och att jag heller inte kan vara alla till lags. Så jag och mina hjärnspöken försöker samsas och njuta av att det snart blir julefrid här på farmen!

img_20161213_141136


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Fix i veckan

  • Josefin

    Äsh, man måste inte göra så juligt! Jag försöker precis som du att ta tillbaka julkänslan och allt det, men känner samtidigt massa måsten. Men vem måste man för egentligen? Så länge du och din familj är nöjd så är det ju bra! 😀 (försöker jag få in i hjärnan)