Ullared och Fingrar Kan


Nu har dagarna varit fyllda av fixande inför Fingrar Kan. Fick frågan vad det är för något och det är alltså en hantverksmässa som är varje år här i Höganäs. Första gången jag var med.

I torsdags förberedde jag det sista. Jag klippte trådar, pressade sömmar och packade allt. På eftermiddagen kom Cilla. Då kunde jag så smått börja släppa förberedelserna. På fredagen for vi till Ullared. En lång dag med mycket folk. Det är alltid roligt att åka till Ullared! 🙂 Precis vad som behövde för mig också – att bara släppa allt och göra något helt annat.

img_20161111_100531

Lördag och söndag var mässan. Cilla var med mig på lördagen som moraliskt stöd och sällskap. Jätteskönt! ♥ På söndagen åkte hon hemåt igen. Jag är nöjd med min helg. Jag gick lite plus vilket känns bra! En rolig erfarenhet. Är inte säker på att jag är med nästa år. Det får jag fundera på. Det krävs mycket av en och det har kostat på en del. Men känner jag mig själv rätt så kan jag mycket väl känna för att vara med nästa år. 🙂

img_20161113_093357

Igår kväll var jag trött och frusen. Luften gick lite ur mig. Trött men mycket nöjd! En utmaning som jag faktiskt klarat av!

img_20161113_180045

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *