Poker är hemma!!


Ett mirakel! Poker är hemma igen!

I morse öppnade jag ytterdörren för att ge Gizzmo frukost (han sitter alltid där och väntar). Precis när jag skulle stänga dörren hörde jag något som gjorde att jag tittade tillbaka – och då såg jag att Poker försökte stjäla Gizzmos mat! Jag lyfte in honom och gav honom en egen portion. Han var helt vild av hunger. Smal och extremt hungrig, men okej! Fin i pälsen, luktar gott, inga skador. Trött och smal. Men hemma och mår bra! Vi hade verkligen givit upp hoppet och kände att han inte skulle komma hem.

Min känsla är att han varit instängd någonstans där han ändå haft tillgång till vatten och kanske en liten mus eller två. En hel vecka utan mat och vatten – då skulle han inte vara så pigg och fin som han är. Men VAR han varit instängd får vi nog aldrig veta.

Jag är så glad och tacksam! Min fina kisse är hemma. Tack gode gud för det!

Så här hungrig var han. ♥♥♥

img_20161105_071843

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *