November 2 comments


Japp gott folk,  november är här. Mörker, gegga, regn, tända ljus, filtar och soffmys. Allt på en gång. Björn och jag har pratat mycket om hur vi ska göra för att lättare trivas och må bra även under den mörka årstiden. Man kan inte bara gå och längta framåt. Man måste leva här och nu och njuta även i mörkret. Vi har kommit fram till att eftersom vi bor i detta nordliga land är vi inprogrammerade att gå ner i varv och lite gå i ide under de mörka månaderna. Nu måste man ju jobba trots allt, men man kan åtminstone ha det i tanken att sänka tempo och ambitionsnivå. Sen kan man speeda på under de ljusa årstiderna. 🙂

Älskar den här lilla ankljushållaren. Det är eventuellt egentligen en kruka, men jag har den som ljushållare. Jag har fått den av min kära svärmor och jag gillar den hur mycket som helst! ♥

img_20161104_080015

Nästa helg 12-13 november är det hantverksmässan Fingrar Kan här i Höganäs och där ska jag vara med. Jag kan lova att symaskinen går varm för tillfället. 🙂 Jag ligger ganska bra till och bör klara detta. Björn brukar säga att han gräver ner huvudet och bara kör in i kaklet när han jobbar igenom en period med mycket jobb. Gissar att det är vad jag gör just nu. Känner att jag stänger av känslor och tankar och bara försöker hålla huvudet kallt och göra färdigt. Det här är en dröm jag haft att sälja saker jag gör. Samtidigt är det så oerhört läskigt och utlämnande att jag inte kan fatta att jag satt min i denna situation. Men jag kör. In i kaklet. Planen är att Cilla kommer ner nästa helg och vi ska ta en liten Ullaredstur hon och jag och Anna på fredag. Precis vad jag behöver dagen innan mässan – bara göra något HELT annat och bara umgås med två av mina bästa vänner i hela världen. Kan knappast bli bättre. Sen stannar Cilla på lördagen och är med mig i Blå Hallen. Alltså bättre stöd kan man knappast få! Är så glad att jag har goa vänner i mitt liv!

Björn hjälper mig hur jag ska tänka när det gäller prissättning. Jag är en van loppisförsäljare så jag är kategorisk för billig (åtminstone enligt honom) och jag ska försöka våga ta lite mer betalt. Också så svårt att veta vad det är värt. Saker som JAG gjort… Svårt det här med att lita till att jag kan och att det duger och räcker till. Här nedan är två necessärer jag sydde igår. Jag har fått en massa fina tyger av en av kvinnorna i quiltgruppen jag är med i. Jätteroligt!

img_20161103_163154

Jag varvar symaskinen med tvättmaskinen och dammsugaren. Smått kaotiskt här hemma men så får det vara ett tag till. Igår körde jag tvättmaraton!

img_20161103_090431


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “November