Zero 2 comments


Den här killen är min bästa vän. Han ger oss så mycket lycka och kärlek. Det gör lite ont i själen och hjärtat när man upptäcker att han börjar bli gammal. Han bli åtta år i vår. Jag är så glad och tacksam att allt med hans svans nu ligger bakom oss. Det var riktigt jobbigt för oss alla. Framför allt för honom. Vid två tidigare tillfällen har han haft små godartade bölder som opererats bort. Nu  har vi hittat två till. Antar att även dessa ska tas bort… Orkar inte riktigt tänka på att ta honom till veterinären och utsätta honom för allt vad det innebär igen…tratt… tabletter… veterinärbesök… Och för att vara helt ärlig så orkar jag inte riktigt tänka på att vara den som tar med honom dit. Björn erbjöd sig att ta honom i nästa vecka och det känns jätteskönt. Eventuellt gör vi så. Eller så tar jag det bara. Självklart ska han  till veterinären, det är inte det jag menar. Och självklart rycker jag upp mig så han inte känner att jag tycker att det är tufft. Men uj… jobbigt… Min fine kille♥♥♥

img_20161026_195551


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Zero