Så kan det gå…


För tillfället har vi 34 ankor. De unga ankorna börjar bli vuxna och tränar på att flyga för fullt. De börjar också gruppera sig lite och man hittar små högar av ankor lite här och var. Igår när jag skulle ta in ankorna för kvällen var Kalle och Kajsa och två ung-honor i grishagen. Det var riktigt jobbigt att få in dom, dom sprang åt alla möjliga håll. Jag kom in och svor lite över jobbiga ankor…

I morse när alla gick ut räknade jag alla som vanligt. Och då var det plötsligt 36 ankor… De två ankorna som gått med Kalle och Kajsa var grannens ankor och inte våra. Inte konstigt att dom inte ville gå in i stallet, haha. Så kan det gå! Dom stannade på frukost och nu tror jag att dom gått hem!

img_20161027_090614

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *