Fest på Stall Torshult


I lördags var vi på invigningsfest på Stall Torshult. Mycket trevlig fest med mycket folk, god mat och trevlig underhållning. Det var väldigt dåligt väder precis när det var dags för rundvandring och tipspromenad. Men värdarna hade varit förutseende och köpt in ponchos till hela högen så vi var så gott som torra hela högen!

img_20161001_184915

Efter middagen så var det underhållning. In på scenen kom Janne Schaffer! Han är ju helt underbart duktig på gitarr. Även en duktig kille på piano (har nu tappat namnet… pinsamt nog…) och en jätteduktig kör (som jag också glömt namnet på…). Efter en liten paus kom de in på scenen igen, iklädda andra kläder och denna gång med sällskap av Banarne – alltså Electric Banana Band! Mycket uppskattat av publiken! img_20161001_213934

img_20161001_213926

En mycket trevlig och rolig kväll. ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *