Kulturnatt i Höganäs ikväll!


Finns ni runt Höganäs rekommenderar jag er att komma till stan idag. Redan runt kl 14 börjar festligheterna i stan. Det är i kombination med att Höganäs fyller 80 år i år. Bland annat kommer Hasse Andersson att sjunga, Soran Ismail är här, gospelkören från Lerberget ska sjunga och massor med mer. Vävstugan är öppen mellan kl 17-20. Vi har lotteri och utställning av vad vi väver. Även Kullaquiltarna håller till i vävstugan och även vi har lotteri och utställning. Så kom ner och kika och hälsa på!!

Min matta är nerklippt och hänger uppe under kulturnatten.

IMG_20160915_130111

Även min duk är nerklippt. Ser fram emot att få hem dom och fålla och använda!!

IMG_20160915_130036

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *