Långhåriga får, stora skalbaggar, följetång med Zero och snurrig konversation


I morse var det grått och dimmigt. Men varmt och skönt. Nu på dagen har det blivit riktigt varmt och soligt. Jag gillar att se ut över vår lilla fårhjord och se dom komma emot mig. Riktigt mysigt! Dom börjar bli långhåriga! Snart läge att boka klippning. IMG_20160824_082017

Sonen kom upp häromdagen och sa att det låg en död kackerlacka i källaren… Tack och lov var det inte det. Men JÄ**AR så stor skalbagge det var! Den största jag sett. Fick höra att det var en jordlöpare. När den låg död upp och ner såg den verkligen ut som en äcklig kackerlacka.

IMG_20160823_134606

Igår var Zero och jag hos veterinären. Tyvärr har han kommit åt sin svans och slickat på den så det var infekteterat… Så han sövdes, stygnen togs bort, tvättades, syddes om, antibiotika, tratt, flaska, tvätta, tvätta, sur hund osv osv… vi kör ett varv till då… IMG_20160823_105747

Alltså det här med autokorrekt. 😀 😀 Ibland blir det så tokigt! I kombination med min trötta hjärna blir det kortslutning ibland. Tur att Björn är van vid mig, min sms-förmåga och min hjärna! ♥♥♥

IMG_20160824_164050

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *