Söndag igen


Av någon anledning så brukar jag ägna mig åt tvätt, kläder och strykning just på söndagar. “Brukar” är att överdriva om man tänker på hur det varit senaste tiden. Tvättar gör jag alltid regelbundet, men det här med att vika, plocka in och stryka… det har blivit något eftersatt om jag ska vara lite snäll mot mig själv. Idag gick jag i alla fall runt och samlade ihop all ren tvätt från alla märkliga högar jag skapat och sen har jag vikt, sorterat, lagt in, plockat bort och till och  med strykt en del.

IMG_20160821_115255

Vädret har idag gått från svalt, till jättevarmt, till åska, till skyfallet from hell, till solsken och underbart! Smått schizofrent… Poker råkade vara ute under skyfallet och var rätt chockad när han kom in. Och blöt. Nu är han varm, torr och lugn igen! ♥♥♥ Min bebis.

IMG_20160816_123610

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *