Nytillskott i hagen 2 comments


Våra senaste två lammningar har varit lite besvärliga för våra tackor. Vi har nu bestämt oss för att våra fyra tanter får vara endast gräsklippare och ska inte få fler lamm. Vi har därför köpt in fem stycken nya tacklamm. Vi har köpt dom från samma ställe där vi köpt våra andra får. Som ni kan se på bilden så är en av tjejerna svart, vilket vi är jätteglada för. Hon heter Svea och är den som är äldst och även keligast hittills. Hon som står till vänster om Svea har en mycket cool frisyr och det var därför vi valde henne. Vi har inget namn till henne än, men vi funderar i lite 80-talsbanor eftersom hon har pudel-spretlugg!  😉 Sen har vi Mini som står längst till höger. Hon är minst och yngst så därför heter hon Mini. Bredvid henne står nr 007 så hon får heta Britt (som Britt Ekland, bondbrud). Sen har vi en som hittills bara heter 54an. Namnförslag mottages gärna!

Till hösten kommer dessa damer få gå med Walter. Fram tills dess går de i en egen hage.

IMG_20160731_180935

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Nytillskott i hagen

 • Monica Karlsson

  Hej Jeanette!
  loppistorpet Skruv här. Äntligen tog jag tag i mig själv och gick in på din blogg.
  Förslag på namn till 54:an: Dagny. Varför inte ha någon som heter Sunshine?
  Fin blogg du har, tänker följa dig här med.
  Roligt med Svea, min mamma hette det och gissa vilket mitt andra namn är?