Mat mat mat!


Nu har jag en hel stor låda med torkade örter till kaninerna. Perfekt på vintern.

IMG_20160801_160559

Tänkte passa på att tipsa om Matsmart.se. Jag handlade därifrån i veckan och fick nyss hem mitt paket. Det är billiga priser. Man kan kolla extra på utgångsdatum om man som jag är kinkig med sånt. Billig frakt, man kan fylla en låda på upp till 20 kg för endast 49 kr i frakt. Så nu har jag fyllt skafferiet. Även köpt en massa tandkräm, duschtvål och sånt för inte många pengar.

IMG_20160803_102430

När det gäller mat så hamnar jag i perioder när jag har svårt att komma på vad jag ska laga. Inspirationen är lika med noll. Nu har vi tagit oss i kragen och försökt planera en vecka framåt ungefär. Har ni tips på god mat så tas det tacksamt emot. Gärna sånt som sköter sig själv. Här är lite middagsbilder från vår senaste tid. Först ut är Björns uppfiskade torskfilé med potatismos och grönsaker. Oj så gott det var!

IMG_20160730_190050

I fredags grillade vi ryggbiff. Eget kött och potatis från grannen. Så närproducerat man kan få det nästan. Och mycket gott! Björn är verkligen duktig på att grilla. Han gjorde jättegod sås också. ♥

2016-08-07 - 1 (2)

Igår åt vi kycklingwok med nudlar. Egen kyckling. Också väldigt gott!

2016-08-07 - 1 (1)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *