Sista bilden på Sotan… ♥


Förra veckan tog vi det jobbiga beslutet att ta bort Sotan. Han blev 13 år och har bott hos oss i 11 av dom åren. Han bodde från början hos min pappa och flyttade hit mager och olycklig när min pappa dött. Det tog ett bra tag innan han anpassade sig till att leva hos oss. Han höll helt enkelt på att sörja ihjäl sig. Han har efter den tiden haft en hel del problem, bland annat hade han perioder då han hetsåt och kräktes upp allt. Om och om igen. Men dessa problem blev mindre och han har haft en harmoniskt liv hos oss. Men nu har vi sagt hej då till honom och det är ett stort tomrum där han tidigare fanns. Han ligger nu begravd bredvid Missan och jag hoppas han träffat både henne och pappa. ♥♥♥

Han var ingen knäkatt och ville aldrig vara alldeles intill. Det här är typiskt Sotans sätt att visa kärlek – han låg på handen eller armen. ♥♥ Fina Sotan, jag saknar dig verkligen….

IMG_20160706_134122

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *