Ny vecka, nystart, nytt liv… igen… 4 comments


Förra veckan är ingen vecka jag vill minnas allt för väl. Hade en riktigt dålig vecka med massor med värk. Det spelade ingen roll vad jag gjorde, om jag satt eller låg, om jag vilade eller inte. Till slut hade jag extrem cellskräck i min egen kropp. Samtidigt snurrade hjärnan och tjatade på mig att komma igång och att jag var den lataste personen i världshistorien. Björn har mycket på jobb och i och med att jag mått dåligt har han fått ta hand om hem och djur utöver det. Och mig. Det mår inte samvetet bra av heller.

Men idag! Idag har det vänt. Äntligen! Känslan av att må bra, att kunna andas, att orka tänka och känna är helt underbar! Så nystart idag.

Jag går tillbaka till att inte äta godis. Har mått bra av det och känner att jag får ont i magen igen nu när jag ätit godis igen. Så bort med det och tillbaka med frukt och bär. Jag ska även gå lite promenader. Alla säger det till mig och jag vet att det är sant. Det är bara det att när hela ens jag säger att – nja… ska du verkligen… – då är det lite lätt att lyssna på det. Men en liten promenad om dagen, även om det bara blir ner till brevlådan (600 m fram och tillbaka). I september har jag bokat in mig på medicinsk yoga. Det ska bli spännande att testa.

Förra veckans almanacka. Mycket sant!

IMG_20160706_084252

Poker har varit mitt trogna sällskap! Tror han har känt att jag inte mått bra. ♥♥

IMG_20160710_135254IMG_20160706_095534

Virkat har jag gjort när det har funkat! Dessa har jag gjort i dubbelt garn. Gillar att det blir lite jeansfärg av denna blandning.

IMG_20160708_144236

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Ny vecka, nystart, nytt liv… igen…

 • Josefin

  Känner igen det där med att hjärnan talar om att man är dålig. Men försök strunta i det! Vi vet ju båda två att bara man är lite piggare så tar man tag i saker igen, och försöker göra gott för att man inte gjort nåt!
  Ta hand om dig och mys med djuren!

 • Monica Karlsson

  Vad är det för värk du har, artros eller?
  Medicinsk yoga var jag på för ca 14 år sedan, skööönt. Men givetvis så la ledaren av efter ett tag och sedan har jag inte hittat det någonstans.
  Lycka till med det.
  Jag mådde väldigt bra utav att sitta hos mina höns och även kela med mina katter när jag måste som sämst. Nu har jag inte dem kvar utan bara eller bara och bara hundarna.
  Ta hand om dig, kram

  • Jeanette Post author

   Jag har fibromyalgi. Det kommer sig av att nervsystemet blir överbelastat och hjärnan skickar ut smärtsignaler hej vilt. Vad jag förstår ska medicinsk yoga vara mycket bra både för kropp och själ. Låter bra att du testat och gillar det. Hoppas det dyker upp igen hos dig.

   Djuren hjälper verkligen mycket. ♥ Katter är verkligen speciella när man behöver närhet och omsorg.