Midsommarhelgen snart slut…


Nu är det söndag kväll och midsommarhelgen är snart slut. Det har varit skönt med en lång helg. ♥

På midsommarafton var svärföräldrarna här och hade med sig en underbar smörgåstårta som svärmor gjort. Hon är otroligt duktig på smörgåstårta. ♥ Den var minst lika god som den ser ut. Hon hade även bakat efterrätt. Min favorit, en marängrulle med grädde och bär i. Helt magiskt god! Så vi blev rejält bortskämda.

IMG_20160624_153110

I övrigt i helgen så har Björn fixat i ordning en massa på gården. Såna där saker som man sällan hinner – flytta högar med virke, fylla igen gropar som grisarna bökat… osv osv. Han har mycket energi min make. Vet inte var han hittar den, men han är både effektiv, händig och påhittig. Inte fy skam! ♥

Själv har jag pillat i rabatterna och tvättat undan en massa. Det är skumt hur mycket tvätt det kan finnas. Och vi är bara tre.

Idag kom det trevligt överraskningsbesök. En tidigare ägare till vår gård. Vi har träffat L vid ganska många tillfällen då vi har gemensamma vänner. Nu kom hon med sin dotter och hennes kille för att titta hur vi har det. Det var jättespännande att gå runt tillsammans och få höra vad som var likt och vad som var annorlunda. Vi kom fram till att inne i huset var det allra mesta så som det var när de bodde där. Om jag inte kommer ihåg fel så flyttade de 2001 från gården så det är ett tag sen ändå. Mycket roligt att de kom.

På eftermiddagen har jag varit kyrkvärd. Det var konfirmation idag och kyrkan var fullsatt. Det var jättefint och alla var mycket duktiga. Jag kan inte säga att jag känner konfirmanderna men jag har träffat dom några gånger. Man kände sig riktigt stolt över dom! ♥

Ny vecka på ingång. Sonen är ute på vift. Björn ligger och läser och jag sitter här och planerar lite för veckan. Förr hade jag alltid söndagsångest för att helgen var slut. Nu “på gamla dar” kan jag uppskatta det lugna i söndagskvällen.

Till sist en bild på en kalkonfjäder. Tycker dom är så vackra!

IMG_20160624_145404

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *