Stor fest på gården! 2 comments


Igår var det stor fest här på gården! Björn ordnade företagsfest här hemma. Det kom ca 50 stycken. Vi hade en härlig dag med fint väder. Lite blåsigt men uppehåll och relativt varmt. Vi hade hyrt tält från Fest&Tält (rekommenderas varmt) och de hade förutom tält med sig bord, stolar, dukar och porslin. Mycket smidigt!

IMG_20160620_105006

Björn stekte 96 hamburgare – det fanns fem stycken kvar. Inte illa! 16 kg köttfärs gick åt! Kan säga att varken Björn eller jag är vidare sugna på hamburgare för tillfället!  😉

IMG_20160619_204316

Vi hade ordnat en liten quiz-runda så alla fick ta sig runt gården och kika på allt och hälsa på djuren. För att få det att flyta hade alla delats in i lag och alla fick gå åt olika håll för att undvika trafikstockning. Detsamma gjorde vi med maten. Hamburgarna värmdes på grillen och alla lag fick komma i tur och ordning. Allting funkade väldigt bra och smidigt. Det känns som att alla blev mätta och var nöjda och glada. Om någon av er som var här läser detta – stort tack för att ni kom! ♥♥

Zero fick så mycket uppmärksamhet att han är helt slut idag. Han och Gizzmo var med på festen hela tiden. 🙂 ♥  IMG_20160620_180933


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Stor fest på gården!