Gosefåren


Jag älskar alla våra djur men fåren är verkligen speciella för mig. Dom ligger mig extra varmt om hjärtat. Dom är alltid så glada när man kommer och ropar högt när dom ser en och springer emot en. ♥ Sen får jag väl erkänna att t ex Märta kan driva mig till vansinne ibland när hon ropar oavbrutet hur länge som helst… men oftast är hon underbar!  🙂

IMG_20160619_190407

Walter går för sig själv. Fram emot hösten kommer han få sällskap igen. Men han går i hagen bredvid tackorna så han ser dom. Vi brukar ägna lite extra tid åt honom. Han är så kelig. Ibland brukar jag försöka se om jag kan kela så länge med honom att han tröttnar och ger upp, men jag har inte lyckats än. 🙂

Zero och han är kompisar och brukar pussas god morgon. Zero passar här på att även tvätta Walters öron…IMG_20160615_085910

Alltså Lilleman ♥ så mycket kärlek man får av honom. På bilderna nedan så har jag precis varit en lång stund inne hos dom i hagen. Sen när jag gick ut så ropade han mig tillbaka så vi kunde pussas lite till! ♥♥♥IMG_20160616_085245IMG_20160616_085047

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *