Det växer, det växer!!


Jag älskar den här årstiden. Det växer så det knakar överallt. Vi svullar smultron och jordgubbar och det är bara så lyxigt! Jag gissar att det varma vädret har gjort att allt riktigt superväxer i år.

Jag har sått sallad, basilika och sockerärtor i min mormors kopparkittel. Salladen växer så det knakar, ärtorna i bakkant är på gång och basilikan kikar upp längst fram. Tycker så mycket om denna kittel, så jag är glad att jag tog mig kragen och ordnade till i den. Extra kul med sånt som går att äta! IMG_20160616_091125

Jag har precis gjort Månskensfarmens fläderblomssaft. Älskar fläderblomssaft! Vi har alltid det i frysen och när man tar fram det på vintern är det nästan som att plocka fram lite sommar. ♥

IMG_20160617_125840

I mina planteringslådor växer det också massor. Här är lite örter.

IMG_20160608_110455

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *