Zero och fåren


Fåren går ute dygnet runt nu. Det märks att det är skönt för dom! Lammen växer. Lilleman är i stort sett lika stor som hans mamma Märta nu. Tvillingarna är lite mindre men växer så det knakar de också.

Nedan kan man se Lilleman dia sin mor, vilket ser lite kul ut med tanke på att de är lika stora.

IMG_20160603_095024

Här kommer Lilleman tillbaka till mig. Det är otroligt att denne store bagge är samma som den lille skrutt som var så liten från början. ♥ Han är fortfarande jättekelig och busig. Han klättrar på mig och stångas “kärleksfullt….” och gnager mig på fingrarna och äter i mitt hår. Helt okej när man är en liten plutt – något mindre bekvämt när man är en stor bagge. Men jag får skylla mig själv eftersom jag skämt bort honom. ♥♥♥

IMG_20160603_095033

Zero hade gärna varit med inne i hagen. Han älskar fåren. Dom gillar honom rätt bra också, men blir rädda för honom eftersom han blir så uppspelt. Men genom staketet kan de träffas och pussas! ♥

IMG_20160603_095120

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *