Sommarfest i prästgårdsparken


Igår var det sommarfest i prästgårdsparken i Väsby. Vi var några stycken som hämtade boende från äldreboendet. Förskolan var också på plats och en del andra. Åldrarna var från fem månader till 97 år, så det var stor spridning! Ca 70-75 stycken var det totalt. En mycket trevlig eftermiddag! Borden var dukade under träden så det var relativt svalt och skönt. Vi bjöds på bullar, kaffe och glass. 🙂 Peter och Viktor spelade och Helena sjöng. En hel del allsång blev det med allt från Pippi Långstrump till Äppelbo gånglåt.

IMG_20160602_145829

Peter och Viktor är från bygden och otroligt duktiga. De spelade gitarr, fiol och dragspel. Ibland spelade de till och med på samma fiol! IMG_20160602_150259

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *