Torsdag i maj


Så härligt det är nu! Varmt som om det vore midsommartider, men det är bara slutet på maj! Riktigt härligt. ♥♥♥

Uterummet är mysrum på dagarna. Då står alla dörrar öppna och det känns verkligen att man har ett extra rum. På nätterna torkar jag tvätt i uterummet. Det torkar på ett kick! Annars hänger jag så klart ut tvätt också så här års, men inte om jag tvättar på kvällen. Man ska ha disciplin att ta in tvätten också… inte låta den hänga några dagar helst… hehe… Så ibland när jag känner mig allmänt splittrad och tankspridd så hänger jag tvätt inne även sommartid.

IMG_20160524_085251

Det går mycket vatten dessa varma dagar. Vi har fåren i hagen längst bort för tillfället eftersom betet är bäst där. När inte slangarna räcker använder jag säckakärran och mitt ok. Funkar jättebra! Skönt för händerna att slippa bära tunga vattenhinkar. Sen har jag fått lite skäll av sjukgymnasten och order att gå flera gånger med lättare vikt än en gång med tung vikt… Hmmm… det är väl i alla fall inte så effektivt?? 😉 Skämt åsido så försöker jag tänka på det. Så spar man kroppen.

IMG_20160525_082127

I helgen var vi hos svärföräldrarna och åt middag och tittade på deras nybyggda terrass på baksidan. Det var verkligen jättefint! God mat fick vi också. Svärmor hade gjort denna fina paj med bland annat räkor i. ♥♥♥

IMG_20160521_180342

Björn har varit en kort sväng över till USA denna vecka. Han åkte söndag eftermiddag och var tillbaka onsdag morgon. Knasigt egentligen att man kan åka tvärs över hela världen fram och tillbaka på bara några dagar. Sen åkte han in och jobbade nästan hela dagen igår. Men han var inte särskilt trött ändå igår kväll. Han tränade och var ute och gick med hunden som om ingenting hade hänt. Det var jag som kroknade helt och gick och la mig klockan åtta, haha! 😀 Min käre make känner inte av jetlag verkar det som. Han är ofta rätt oberörd av sina resor. En bra egenskap! ♥ Som alltid är jag lyckligast när min flock är samlad. Jag har världens finaste goaste son, men oj så jag beundrar ensamstående tonårsföräldrar. De kan nöta ner en totalt vill jag lova! Så jag är glad att vi 1) är två om honom och 2) att vi bara har en. 😀 😀

Slutligen kloka ord som jag hittade hemma hos en kompis i förra veckan! ♥♥♥

IMG_20160520_113702

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *