Utfärd med syföreningen


I tisdags var jag iväg på en liten utfärd med syföreningen. Det var en församlingsutfärd så det var inte bara syföreningen. Tror vi var drygt 25 stycken. Vi hade en jättefin dag med fint väder.

Först åkte vi till Oderljunga kyrka och kyrkoherden och vaktmästaren berättade lite om kyrkan och dess historia. Det var en jättefin kyrka med en jättevacker målning längst fram. Den visar Jesus som står mitt i den lokala trakten, med all den sysselsättning som finns runt om kyrkan med åkermark, fiske, skog och annat. Jättevacker! IMG_20160517_135751

Sen var vi och fikade på ett ställe som heter Vildrosor och höns. Det kan jag verkligen rekommendera! Gott fika och jättemysigt ställe. Vacker trädgård med myskankor och höns som gick fritt. IMG_20160517_161503

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *