Shake it off!


Ibland fastnar saker som folk säger eller gör. Eller man kanske ångrar saker man själv sagt eller gjort. Man grubblar och ältar och funderar varför, hur, om och om bara…. Vad som är gjort kan man aldrig ändra. Man kan bara gå framåt och se till att göra vad man kan för att inte upprepa tidigare misstag.

Gillar låten Shake it off med Taylor Swift. Jag kan känna mig som henne i videon. 🙂 Man är nästan rätt men ändå helt fel. Men vem bestämmer vad som är rätt och fel? Spelar det så stor roll egentligen vad folk tycker? Är det inte egentligen lite kul, till och med lite roligare, när alla inte är lika?

Svaren på alla såna frågor är ju så klart – Alla har rätt att vara precis den de är och alla är vi olika och alldeles unika. ♥♥♥  Så uppmaning till mig själv och alla andra grubblare, lyssna på Taylor Swift och kolla videon. Och ha en trevlig söndag! 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *