Underbara sol ☀


Så härligt det är när solen skiner! Man riktigt känner hur man saknat den. Det känns som att våren är på väg på riktigt nu. 💗

Idag har jag haft goda vänner här på fika på eftermiddagen. Jättemysigt.💗 Björn är iväg med jobb i kväll och ska testa på att göra korv. Det blir kul att höra hur det var.

Sonen har inte kommit hem än. Zero och jag vilar lite och laddar för att gå ut och mata djur.

Jag är lite matt idag. Hade en värkdag igår. Jag har i stort sett varit värkfri sen kanarieöarna. Det har varit jätteskönt och jag har lite omedvetet tänkt att nu kommer det inte tillbaka, nu “är jag frisk”… Knasig man är. Jag vet ju hur det ligger till. Jag mådde skräp igår och var jätteledsen och besviken. Men det är bara att rycka upp sig för det vänder ju igen. Idag mår jag bra igen. Typ.😊 Jag är tacksam över att ha haft en paus. Det betyder mycket att ha perioder då man känner igen sig själv och känner sig “normal”.

image

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *