Vävningen idag 2 comments


Idag har jag varit och vävt. Duken växer sakta men säkert. Jag behöver öka tempot lite känner jag. Men det är rätt tunt garn och duken är bred. Men jag får försöka lägga några extra timmar så jag får undan lite. Eftersom vi är flera som väver efter varandra på samma varp så är det ju folk som väntar på att jag ska blir klar så de ska kunna få hem sina dukar. 🙂

På bilderna nedan kan man se hur mycket jag vävt idag. Den översta är när jag kom och den undre när jag gick hem. Helst ska vi väva 25 cm i veckan och detta är inte mer än kanske 6-7… Men det är bara att fortsätta! Kul är det i alla fall! ♥♥♥

IMG_20160314_100507

IMG_20160314_115939


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Vävningen idag

  • Anki

    Hej
    Det tar tid att väva, alltid mycket längre tid än man trott. Men som sagt det är kul. Kan vara jobbigt, när andra väntar på att få överta vävstolen. Fast det ser bra ut, så kämpa på. Och du GRATTIS! /Anki