Syfestivalen i Malmö


Igår var jag och Anna på Syfestivalen i Malmö. Jag har sett fram emot detta länge så det var roligt att komma iväg. Det hade varit väldigt mycket folk fredag och lördag fick vi höra, men på söndagen  var det lite lugnare. Det passade oss bra. 🙂

Vi hittade lite smått och gott. Bland annat har jag köpt en del tyger som jag ska använda nu när jag börjat i Kullaqviltarna. Det är en liten grupp som träffas och jobbar med lappteknik. Jätteroligt! Så jag hittade lite tyg och lite bra-att-ha-grejer dit! 😉 IMG_20160313_163215

 

Vi var också inne på Stoff & Stil och där handlade jag garn och tyg. Det finns massor med tyg där och man skulle nog kunna gå där i timtals! IMG_20160313_153929

Detta tyg köpte jag. Det är inte riktigt så murrigt som det ser ut på bilden. Jag köpte även ett mönster till en klänning. Så det ska jag använda detta tyg tilll tror jag.

IMG_20160313_162845

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *