Loppis-lördag


Idag har jag stått på loppis i Blå Hallen här i Höganäs. En gång i månaden är det loppis här i stan och idag var det riktigt mycket folk.  Jag blev av med det mesta jag hade med mig. Resten skänkte jag till Lions. Dom har en kärra stående utanför där man kan lämna sånt man inte vill släpa hem igen. Det är kanon tycker jag. Då säljs det och pengarna går till välgörenhet. Win-win!

Spel gick snabbt! Och jag sålde massor med böcker. Ibland går inte en enda bok och ibland som nu kan man sälja massor. Min nya strategi är att packa så mycket som går in i min lilla bil – vilket inte är mycket, ca tre flyttlådor. Sen säljer jag det som går, skänker resten och är av med tre lådor ur förrådet. Hur mycket saker kan man egentligen ha kan man undra… hur mycket som helst verkar det som. 🙂

IMG_20160305_081606

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *