Efterlängtad fredag


Å ena sidan känns det som ÄNTLIGEN FREDAG!! för jag är sjukt trött. Å andra sidan känns det MEN VA?? FREDAG REDAN??

Hittills går socker-utmaningen alldeles galant. Jag har inte fuskat en enda gång. Vid två tillfällen har jag varit riktigt sockersugen men det har hjälpt med att ta ett äpple. Jag har hittat jättegoda äpplen, tror dom heter Fuji. Mandel är inte fel att ha hemma heller. Fick sms av Magdalena och hon dricker mycket bubbelvatten, det funkar för henne. Bra tips! Det ska jag testa.

Jag har ätit lunch med Jenny idag. Vi var på Tokio och åt lunchbuffé. Typ kinamat. Jättegott! Sen när jag kom hem kändes det som att om jag inte vilar kommer jag att svimma av. Men jag har ändå inte ro att ligga ner. Hopplöst mellanting, skulle behöva hälla ner lite mer kaffe i hjärnan kanske. Poker har varit ute i natt och är jättetrött, så han och jag låg i soffan och Zero nedanför. ♥

Trött och rastlös samtidigt… jobbig kombo…

IMG_20160304_133518

Nu ska jag ut till Lilleman och se om han behöver lite mat. Jag ger honom lite extra för att vara på säkra sidan. Han äter av Märta, men hon sparkar bort honom alltsom oftast så det känns bra att ge lite extra. Men han är pigg och glad. ♥

De tre andra tackorna är så glada så och verkar inte alls vara sugna på att lamma än… :/

IMG_20160304_090034

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *