Idag börjar utmaningen!


Då var den första mars här! Från och med idag och fram till den sista april ska jag inte äta godis, kakor, bullar, läsk, saft, pizza, hamburgare och sånt. Frukt och bär är tillåtet. Björn kör även mindre pasta och potatis men jag hoppar över det.

Vi är några nu som ska göra detta! Jätteroligt att så pass många har hört av sig och kör samtidigt! Tips och erfarenheter är jätteroligt att läsa. Skriv i kommentarerna här på bloggen eller maila. Känner jag mig själv rätt så har min motivation runnit av mig ungefär i morgon bitti. 🙂 Då är det bra att vi är några stycken!

Magdalena har skrivit till mig och berättade att hon börjar på 83 kilo och ska nu se om denna utmaning leder till viktnedgång trots att hon inte ska banta. Hon har lagt till att bara äta hårdbröd och skippa mjukt bröd. Lycka till nu Magdalena! ♥ Roligt att du vill dela med dig.

Så nu kör vi!!

IMG_20160223_111127

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *