Hemma i Skåne igen


Natten mellan lördag och söndag kom vi hem igen. Planet var ett par timmar försenat så vi var inte hemma förrän runt kl 3 på natten. Vi hade bilen på Kastrup vilket var underbart skönt. Hade varit jobbigt att leta tåg mitt i natten. 🙂 Zero blev så lycklig när vi kom hem. Han sprang mellan oss och bara dansade en lång stund. ♥

Borta bra men hemma bäst! Vi har haft en härlig vecka, men det är alltid skönt att vara tillbaka. Idag har jag gått och pussat på alla djur. Det har varit jätteskönt att vara ifrån alla måsten ett tag. Man behöver få längta hem ibland. Då uppskattar man det man har ännu lite mer. ♥

IMG_20160228_110347

Idag är det vanlig måndag och sonen är i skolan, Björn på jobbet och jag har varit och vävt. Roligt att vara tillbaka.

IMG_20160229_113802

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *