Förbereder oss inför resan


På lördag ska vi äntligen åka till Kanarieöarna! ♥ Det ser vi fram emot alla tre. Jag har haft tvättmaraton här hemma. Imorgon ska jag ut i förrådet och rota fram sommarskor. 🙂 Vi har tydligen fått krymp-baggar i skåpen, så vissa kläder är för små nu… Märkligt… 😉

IMG_20160216_154645

Björn har gått och dragit på en förkylning i snart två veckor nu och sonen har varit hemma hela veckan och är rejält risig faktiskt. Känns tråkigt inför resan. Men det kommer bli kanon för dom att komma till lite värme och ledighet.

Jag har haft lite sega dagar med en hel del värk. Så jag har varvat fix med vila. Då är det skönt med en stor varm go hund som gärna håller mig sällskap och värmer mig! ♥♥♥ Världens finaste hund är han faktiskt min Zero. IMG_20160216_151807

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *