Sockerutmaning – är du med?


Björn ska leva nyttigt under mars och april och jag har bestämt mig för att hänga på det. Han är striktare än jag så jag hänger inte på hela paketet, men jag har ett eget upplägg. Under mars och april ska jag inte äta godis, fikabröd, chips och skräpmat. Jag har ett extremt sockerberoende för tillfället och jag trycker i mig allt jag kommer över oavbrutet. Jag har läst på vissa ställen att värk kan påverkas av om man håller sig undan socker. Värt att testa. Jag tänker dock inte avstå från frukt. Jag vet att det är socker i det också, men jag har den sämsta karaktären i hela världen så jag måste åtminstone få äta frukt. 🙂

Tillägg i efterhand! Vi har två undantagsdagar och det är den 23 mars när jag fyller år och den 17 april när Björn fyller år. 🙂

Så är ni med?? Mars och april = sockerfria månader!! 

IMG_20151204_095812

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *