Inga lamm, vårtecken och Ullared


Nej… inga lamm än… Det är nog jag som överdriver tecknen. Om jag inte minns fel så gjorde jag det även förra året. Dom lyckas säkert pricka in det så det är under veckan vi är på Kanarieöarna…

Sonen och jag har ju bestämt att nu är det vår. I morse var det -5 grader men det ignorerade vi och nu är det över på plussidan igen, så det var nog bara inbillning! 😉 Det känns som vår i luften. Solen värmer och lite vårtecken har jag hittat. När jag körde hem i torsdags är jag nästan säker på att jag såg en lärka… kan det verkligen stämma? Det känns tidigt, men jag kan nästan svära på att det var en lärka. Det kan ju vara en förvirrad lärka som inte har kollat kalendern, haha. Eller kanske den läst här på bloggen att nu är det vår. 😀

IMG_20160211_163257 IMG_20160211_163306

Igår var Anna och jag på Ullared. Hon kom och hämtade mig vid kl 8 och vi var tidigt inne i varuhuset. Det var riktigt lite folk. Har hört att februari är en bra månad att åka i om man passar på före pensioner och barnbidrag. Folk har fortfarande lite ont om pengar efter jul. Så det ska jag komma ihåg! 🙂 Det är lyxigt att fly iväg en dag ibland. ♥♥

IMG_20160212_154914

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *