Vävning, keliga tackor, skitdagar och söta kaniner


Torsdag idag. Jag är rejält dagvill för tillfället. Men idag vet jag att det är torsdag för jag har varit och vävt! 😉 Duken växer sakta men säkert. Det är jättekul! Idag har jag bara vävt framåt och inte bakåt vilket jag brukar roa mig med annars (när jag gör fel får man plocka upp… tidsödande och supertråkigt).

IMG_20160211_115333

IMG_20160211_115338

Tackorna kniper och vägrar lamma. Dom blir less på mig när jag går och lyfter på svansarna och klämmer och känner, hehe. Men keliga är dom. ♥ Jag önskar att jag kunnat filma och visa hur Welma njöt när jag kliade henne! ♥ Hon lutade sig mot väggen och lät som att hon försökte spinna. ♥ För tillfället är hon den keligaste av dom fyra och det brukar hon inte vara. Hon är den jag tror kommer lamma sist. Ska snart ut och mata djur och jag så åt dom på skarpen i morse att jag vill ha lamm nu, så jag hoppas dom lyder. 🙂

Så här skönt tyckte Welma att det var att bli kliad.

IMG_20160210_085554 IMG_20160210_085558

Jag har haft ett par riktiga skitdagar om man nu får säga så. Min nacke och min ena höft värker så jag tror jag ska bli knäpp ibland. Jag har varit hos sjukgymnasten och det känns bra, men jag vill att det ska hjälpa NUUUUU. Att väva har varit lite plågsamt idag och kanske borde jag avstått. Men det är lätt att vara efterklok plus att det är så roligt. Någon som har en ny kropp att sälja för en billig penning??

IMG_20160210_115958

 

Igår flyttade den inneboende kaninen Gotte till nytt boende. Det var nog en lustig syn att se mig och min kompis T, en stor kanin, en jättebur och mängder med påsar inpusslade i min pyttelilla bil. 🙂 Nu får han  det bra med en kaninkompis, kattkompisar och en liten tjej som blev så glad över honom. 🙂 Av de nio kaniner jag har kvar så ska jag behålla fem, kanske sex. Tre unga hanar ska säljas om möjligt och eventuellt en ung hona. Denne lille kille nedan, Lillen, kommer vara extra svår att sälja då han både är jättefin och så himla mysig. Men man kan inte ha en massa hanar, det blir inte bra.

IMG_20160210_091954

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *