Pappa skulle fyllt 80 år idag…


Idag är en speciell dag för mig. Min pappa skulle ha fyllt 80 år idag. Det är 11 år sen han dog nu i sommar. Alldeles för tidigt. Jag är så säker på att han hade älskat vårt liv här på gården. Hans katt Sotan bor ju hos oss. Han blir 13 år i år. Jag inser att det är massor med tid som gått sen han dog. Men det är fortfarande så tomt utan honom. Jag kunde bli galen på honom för att han la sig i allt, för att han aldrig gav sig när vi diskuterade och att han alltid lyckades lura ut mig på hans märkliga åkturer. Men samtidigt så fanns han alltid när jag behövde honom. Var man sjuk låg det en godispåse i brevlådan, behövde jag åka någonstans skjutsade han mig alltid, han hämtade mig på de märkligaste ställen, han kände på mig när jag var fattig och bjöd över mig på middag eller kom på anledningar till att sticka åt mig lite pengar. Liksom min far har jag alltid varit stolt och velat klara mig själv… Sonen var bara sex år när pappa dog och har inte så tydliga minnen av honom. Min pappa som aldrig lekte med mig när jag var liten satt i sandlådan med sonen och låg på golvet och körde bil och byggde lego. Dom minnena är så mycket värda för mig. De sista åren han levde var han pensionär och jag var hemma med sonen så vi umgicks nästan dagligen. Det känns bra. ♥♥♥

Så grattis på födelsedagen pappa! Hoppas du har det bra. ♥

IMG_20160113_084000

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *