Inne-pysslar-dag


Ute blåser det så det visslar och viner runt fönsterna. När man bor i ett gammalt hus som vi gör känner man av blåsten även inne ibland, hehe… 😉 Man har ingen lust att vara ute idag. Det var svårt att andas till och med, så mycket blåste det.

Grisarna bryr sig inte nämnvärt om blåsten. De är ute och bökar runt som vanligt.

IMG_20160202_102110

Jag har varit iväg och handlat idag. Sen när jag kom hem så klippte jag av håret en bit. Jag har under det senaste året…. typ…. använt mig av balsammetoden och bara tvättat håret med balsam. Mitt hår mår mycket bättre nu kan jag lova. Håret är mycket tjockare och det har vuxit ut mer hår också. Därför är håret extremt ojämnt på vissa ställen. Överhåret har varit längre än underhåret och det det såg inte klokt ut. Men nu är det lite jämnare. 🙂 Jag har det ändå alltid uppsatt så det spelar egentligen ingen roll. 🙂

IMG_20160202_101145

Annars håller jag mig på mitt rum idag. Har fixat och donat med lite allt möjligt. Bland annat har jag gjort fler grytlappar.

IMG_20160202_132722

Jag har även testat lite olika tekniker att göra papperspärlor. Dom är inte så snygga än, men jag börjar greppa hur man gör! 🙂

IMG_20160202_135158

En typisk inne-pysslar-dag. ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *